Με μετεγχειρητική κήλη διαγνώστηκε ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός

Με μετεγχειρητική κήλη διαγνώστηκε ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός

Ο βαρυποινίτης διακομίστηκε στο νοσοκομείο από τις φυλακές Κορυδαλλού με έντονους πόνους – Μετά τη διάγνωση, ενημερώθηκε ότι πρέπει να γίνει αποκατάσταση της μετεγχειρητικής κήλης

Στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός
«Αντιμέτωπος» με τη δύσκολη κατάσταση της μετεγχειρητικής κήλης βρίσκεται κατά πληροφορίες ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός ο οποίος διακομίστηκε το πρωί της Πέμπτης από τις φυλακές Κορυδαλλού στο νοσοκομείο «Λαϊκό» με έντονους πόνους.

Ο 47χρονος κρατούμενος διαγνώστηκε με μετεγχειρητική κοιλιοκήλη, ένα πρόβλημα που εμφανίζεται σε όσους έχουν υποβληθεί σε κάποια χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι μετεγχειρητικές κήλες είναι αρκετά συχνό φαινόμενο στη χειρουργική της κοιλιάς. Υπολογίζεται ότι 10-20% των ασθενών που έχουν υποβληθεί σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα θα εμφανίσουν μετεγχειρητική κήλη. Από αυτούς ένας στους τέσσερις θα πρέπει να υποβληθεί σε νέα επέμβαση αποκατάστασης. Παράγοντες κινδύνου για να εμφανισθεί μετεγχειρητική κήλη είναι οι επιπλοκές της πρώτης επέμβασης και κυρίως η λοίμωξη του εγχειρητικού τραύματος αλλά και το μήκος της τομής και η τεχνική σύγκλεισης της κοιλιάς.

Η διάγνωση της μετεγχειρητικής κήλης έγινε από τους χειρουργούς του Λαϊκού (και) στον βαρυποινίτη, ενώ υποβλήθηκε και σε εξετάσεις ώστε να γίνει πλήρης ιατρική εκτίμηση. 

Όπως πληροφορείται το protothema.gr, ο κρατούμενος ενημερώθηκε πως χρειάζεται να γίνει αποκατάσταση της μετεγχειρητικής κήλης το επόμενο διάστημα. Ωστόσο, δεν προγραμματίστηκε ραντεβού για αποκατάσταση στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. Ο Παναγιώτης Βλαστός επέστρεψε και πάλι στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης