ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πάτρα: Στη φυλακή φυγόποινος Ρουμάνος με βαριά ποινή

Πάτρα: Στη φυλακή φυγόποινος Ρουμάνος με βαριά ποινή

Ο 46χρονος είχε καταδικαστεί για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών

Πάτρα: Στη φυλακή φυγόποινος Ρουμάνος με βαριά ποινή
Άφαντος είχε γίνει μετά την καταδίκη του για την συμμετοχή του σε κύκλωμα διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών και για παράβαση του νόμου για τους αλλοδαπούς, ένας 46χρονος Ρουμάνος. Ωστόσο, δεν απέφυγε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα μετά την σύλληψή του στην Πάτρα.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που σταμάτησαν συμπτωματικά για τυπικό έλεγχο τον αλλοδαπό, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πατρών με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ. Έτσι, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, που διέταξε να μεταχθεί στις φυλακές Αγίου Στεφάνου για να εκτίσει την ποινή.

Κλείσιμο
*** Σε τυχαίο έλεγχο που υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Αγρίνιο, εντοπίστηκε μια 36χρονη Ελληνίδα φυγόποινη σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου για κλοπή, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μηνών. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης