Αλεξανδρούπολη: Με κάμερες ασφάλισε το σπίτι όπου έκρυβε λαθραία τσιγάρα

Αλεξανδρούπολη: Με κάμερες ασφάλισε το σπίτι όπου έκρυβε λαθραία τσιγάρα

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν 594 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 50 συσκευασίες καπνού βάρους ενός κιλού και 250 γραμμαρίων για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί φόροι και δασμοί

Αλεξανδρούπολη: Με κάμερες ασφάλισε το σπίτι όπου έκρυβε λαθραία τσιγάρα
Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, με το οποίο κατέγραφε κάθε ανεπιθύμητο επισκέπτη έξω από το σπίτι του στην Αλεξανδρούπολη ένας 45χρονος, δεν στάθηκε ικανό να αποτρέψει την εισβολή αστυνομικών της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. που είχαν πληροφορίες ότι διακινούσε λαθραία καπνικά είδη.

Κατά την έρευνα που έγινε, κατασχέθηκαν 594 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 50 συσκευασίες καπνού βάρους ενός κιλού και 250 γραμμαρίων για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί φόροι και δασμοί, ενώ κατασχέθηκε και το σύστημα βιντεοσκόπησης. Αμέσως μετά, συνελήφθη ένας 28χρονος που είχε στο σπίτι του δέκα πακέτα λαθραίων τσιγάρων. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενοι για παράβαση τού Τελωνειακού Κώδικα.

Κλείσιμο
*** Ο έλεγχος που έκαναν σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στην παραλιακή οδό του Ηρακλείου, οδήγησε τους άνδρες της Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου στη σύλληψη του 31χρονου αλλοδαπού οδηγού που μετέφερε τρία χάρτινα κιβώτια τα οποία περιείχαν 1.460 λαθραία πακέτα τσιγάρων. Όλα κατασχέθηκαν μαζί με το αυτοκίνητο και το κινητό του αλλοδαπού, που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης