«Κυνηγός» μετάλλων ξήλωσε τα παράθυρα... νηπιαγωγείου!

«Κυνηγός» μετάλλων ξήλωσε τα παράθυρα... νηπιαγωγείου!

Ο 38χρονος Έλληνας ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας - Αποπειράθηκε να κλέψει, όχι ένα ή δυο, αλλά... 11 κουφώματα παραθύρων

«Κυνηγός» μετάλλων ξήλωσε τα παράθυρα... νηπιαγωγείου!
Ευτυχώς, δεν φιλοξενούνται πλέον μικρά παιδιά σε ένα νηπιαγωγείο σε περιοχή των Γρεβενών που έγινε στόχος ενός «κυνηγού» μετάλλων, καθώς δεν λειτουργεί πια! Διαφορετικά, τα παιδάκια θα έμεναν στο έλεος της βαρυχειμωνιάς, αφού ο δράστης φρόντισε να ξηλώσει όλα τα... παράθυρα!

Ο 38χρονος Έλληνας ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας ως αυτός που αποπειράθηκε να κλέψει, όχι ένα ή δυο, αλλά... 11 κουφώματα παραθύρων συνολικής αξίας 4.700 ευρώ από το κλειστό νηπιαγωγείο, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου! Ίσως επειδή δεν μπορούσε να τα μεταφέρει μόνος, τα άφησε επί τόπου μαζί με δύο καρότσια οικοδομής στα οποία θα τα φόρτωνε! Όμως, τα βρήκαν οι αστυνομικοί και τα παρέδωσαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, αλλά δεν συνελήφθη καθώς είχε περάσει το χρονικό όριο του αυτοφώρου.

Κλείσιμο
*** Άμεσα εξιχνιάστηκε η κλοπή του αξίας 6.000 ευρώ εξοπλισμού από το κατάστημα μιας 41χρονης Αλβανίδας σε χωριό του Δήμου Ερυμάνθου, η οποία έγινε νωρίς το πρωί της περασμένης Τρίτης. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος δυο Έλληνες, ένας 45χρονος άνδρας και μια 32χρονη γυναίκα, στο σπίτι των οποίων βρέθηκε ο κλεμμένος εξοπλισμός και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του. Σε βάρος του ζευγαριού σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης