Σώθηκε με το... κλάμα ο διαρρήκτης πρακτορείου του Ο.Π.Α.Π.!

Σώθηκε με το... κλάμα ο διαρρήκτης πρακτορείου του Ο.Π.Α.Π.!

Ο κατηγορούμενος είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν αστυνομικές και δικαστικές αρχές για κλοπές 

Σώθηκε με το... κλάμα ο διαρρήκτης πρακτορείου του Ο.Π.Α.Π.!
Τα δάκρυα μετάνοιας ενός 50χρονου που κάθισε στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου επειδή διέρρηξε ένα πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. στον Βόλο χωρίς να προλάβει να κλέψει κάτι, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, φαίνεται ότι συγκίνησαν τον πρόεδρο που αποφάσισε να του δώσει ακόμη μια ευκαιρία.

Ο κατηγορούμενος είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν αστυνομικές και δικαστικές αρχές για κλοπές και είναι χαρακτηριστικό ότι ο εισαγγελέας του ζήτησε να θυμηθεί αν έχει διαπράξει περισσότερες από 30! Ωστόσο, τον 50χρονο έσωσαν από τη μια το κλάμα με το οποίο ζήτησε συγνώμη και υποσχέθηκε να μην ξανακλέψει κι από την άλλη η κατάθεση του αδελφού του, που δήλωσε ότι ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα!

Κλείσιμο
Τελικά, το δικαστήριο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως και μάλιστα του χορήγησε την δυνατότητα να εξαγοράσει την ποινή σε μηνιαίες δόσεις, στο διάστημα των επόμενων δύο ετών! Αν, βέβαια, δεν πληρώσει τις δόσεις, θα εκτίσει την ποινή στις φυλακές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης