Σύνορα Βουλγαρίας-Ελλάδας: Έφερε λαθραία πιστόλι κρότου και σπρέι πιπεριού!

Σύνορα Βουλγαρίας-Ελλάδας: Έφερε λαθραία πιστόλι κρότου και σπρέι πιπεριού!

Συνελήφθησαν άλλα τρία άτομα για μεταφορά παράνομων προϊόντων

Σύνορα Βουλγαρίας-Ελλάδας: Έφερε λαθραία πιστόλι κρότου και σπρέι πιπεριού!
Δεν έχουν τέλος οι συλλήψεις για εισαγωγή λαθραίων προϊόντων από την Βουλγαρία στον Προμαχώνα, αλλά ένας 57χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Δίωξης Λαθρεμπορίου Σερρών... πρωτοτύπησε, καθώς διαπιστώθηκε ότι μετέφερε με το αυτοκίνητό του παράνομο οπλισμό!

Σε έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο όχημα που οδηγούσε προερχόμενος από την γειτονική χώρα, βρέθηκαν ένα πιστόλι κρότου- αερίου με γεμιστήρα και 160 αβολίδωτα φυσίγγια κρότου– αερίου, μία χοάνη εκτόξευσης φωτοβολίδων και εννέα σπρέι εκτόξευσης χημικών ουσιών! Όλα κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα του δράστη, ο οποίος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών με κατηγορίες για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και του νόμου περί όπλων. 

Κλείσιμο
Όμως, στον Προμαχώνα συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης και άλλα τρία άτομα στον Προμαχώνα για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Αρχικά, συνελήφθησαν δυο Ρουμάνοι, ένας 38χρονος και ένας 53χρονος, οι οποίοι μετέφεραν ο καθένας με τα οχήματά τους από τρία δοχεία των 30 λίτρων γεμάτα πετρέλαιο. Τα συνολικά 90 λίτρα κατασχέθηκαν, όπως και τα αυτοκίνητα των δραστών που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα Το ίδιο συνέβη και με μια 30χρονη Ελληνίδα, που διαπιστώθηκε ότι είχε εισάγει λαθραία 48 πακέτα τσιγάρων και δυο συσκευασίες καπνού, οι οποίες επίσης κατασχέθηκαν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης