Σέρρες: Παρίσταναν τις πλασιέ καλλυντικών και έκαναν διαρρήξεις

Σέρρες: Παρίσταναν τις πλασιέ καλλυντικών και έκαναν διαρρήξεις

Οι Ελληνίδες «ποντικίνες» ηλικίας 39, 24, 21 και 16 χρόνων διέρρηξαν ένα σπίτι και ένα κατάστημα από τα οποία άρπαξαν κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές

Σέρρες: Παρίσταναν τις πλασιέ καλλυντικών και έκαναν διαρρήξεις
Με το πρόσχημα ότι πωλούσαν καλλυντικά τριγύριζαν από σπίτι σε σπίτι σε διάφορες περιοχές των Σερρών τέσσερις γυναίκες. Όσο οι τρεις χτυπούσαν κουδούνια αναζητώντας διαμερίσματα των οποίων οι ένοικοι έλειπαν, η τέταρτη που είναι ανήλικη φύλαγε τσίλιες.

Με το σύστημα αυτό, οι Ελληνίδες «ποντικίνες» ηλικίας 39, 24, 21 και 16 χρόνων διέρρηξαν ένα σπίτι και ένα κατάστημα από τα οποία άρπαξαν κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας 1.680 ευρώ, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν άλλα τρία σπίτια χωρίς να τα καταφέρουν. 

Κλείσιμο
Όλα τα περιστατικά έγιναν από τις 20 ως τις 23 Ιανουαρίου και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που τα εξιχνίασαν σχημάτισαν δικογραφία για κλοπές και απόπειρες σε βάρος των τεσσάρων γυναικών και την διαβίβασαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης