Ξήλωνε μπαταρίες από μηχανήματα έργων στα Ιωάννινα

Ξήλωνε μπαταρίες από μηχανήματα έργων στα Ιωάννινα

Ο 36χρονος δρούσε στη Βιομηχανική Περιοχή των Ιωαννίνων

Ξήλωνε μπαταρίες από μηχανήματα έργων στα Ιωάννινα
Όσο προχωράει η προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια, τόσο έρχονται στο φως νέες κλοπές συσσωρευτών από μηχανήματα έργων που διέπραξε ένας 36χρονος Έλληνας ο οποίος είχε συλληφθεί στις 29 Ιανουαρίου στην Ελεούσα Ιωαννίνων.

Αρχικά, είχε διαπιστωθεί ότι ο δράστης είχε διαρρήξει την ίδια ημέρα μια τεχνική εταιρεία στην περιοχή Ροδοτόπι και είχε αρπάξει δύο μπαταρίες από μηχανήματα έργων. Στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του, το οποίο κατασχέθηκε, είχαν βρεθεί διαρρηκτικά εργαλεία και πλήθος από μπαταρίες αυτοκινήτων, μέρος των οποίων αναγνωρίστηκε από τους ιδιοκτήτες τους και τους αποδόθηκε.

Κλείσιμο
Στο πλαίσιο της έρευνας που συνεχίζεται, εξιχνιάστηκαν και άλλες τρεις κλοπές με λεία μπαταρίες από τα μηχανήματα έργων ενός 43χρονου στη Βιομηχανική Περιοχή Ιωαννίνων. Έτσι, σε βάρος του δράστη υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων και νέα συμπληρωματική δικογραφία.

*** Μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Σπάρτης, εξιχνιάστηκε η κλοπή που είχε γίνει το περασμένο Σάββατο σε ένα αγρόκτημα στην περιοχή Παλαιοπαναγιά Λακωνίας, από το οποίο είχαν κάνει φτερά χάλκινες βάνες άρδευσης. Δράστης ήταν ένας 29χρονος τσιγγάνος «κυνηγός» χαλκού, σε βάρος του οποίο σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης