Ξεγέλασαν νεαρό και του «έγδυσαν» το αυτοκίνητο

Ξεγέλασαν νεαρό και του «έγδυσαν» το αυτοκίνητο

Το θύμα διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά δυο καθίσματα τύπου bucket, ένα ράδιο-cd καθώς και μια μοκέτα

Ξεγέλασαν νεαρό και του «έγδυσαν» το αυτοκίνητο
Μόνο να πληρώσουν δεν είχαν στο μυαλό τους οι δυο άνδρες που παρουσιάστηκαν ως αγοραστές για τα εξαρτήματα αυτοκινήτου που πωλούσε, σε έναν 19χρονο στην περιοχή Χανάκια του Πύργου. Κρατώντας τον απασχολημένο, κατάφεραν να τα κλέψουν χωρίς να το αντιληφθεί! 

Όταν ο νεαρός διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά δυο καθίσματα τύπου bucket, ένα ράδιο-cd καθώς και μια μοκέτα, ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι δεν άργησαν να εντοπίσουν τους δράστες ηλικίας 25 και 24 χρόνων. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στη κατοχή τους και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ οι ίδιοι πήραν το δρόμο για τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου. 

Κλείσιμο
*** Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά, αποκαλύφθηκε ποιος ήταν ο δράστης της κλοπής 790 ευρώ και δύο ηλεκτρονικών συσκευών με τη μέθοδο της απασχόλησης από το σπίτι μιας 45χρονης σε περιοχή της Χαλκιδικής, τον Ιούνιο του 2014. Πρόκειται για έναν 31χρονο Αλβανό που ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πολυγύρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης