«Έγδυσαν» πάλι αυτοκίνητα Smart στα Τρίκαλα

«Έγδυσαν» πάλι αυτοκίνητα Smart στα Τρίκαλα

Οι δράστες έκλεψαν τιμόνια, λεβιέ ταχυτήτων, καθρέφτες, διάφορα άλλα όργανα από τα ταμπλό, ακόμη και τις... θήκες για τα ποτήρια του καφέ

«Έγδυσαν» πάλι αυτοκίνητα Smart στα Τρίκαλα
Μετά από ένα χρόνο επέστρεφε ο εφιάλτης για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων τύπου Smart στα Τρίκαλα! Η σπείρα που «γδύνει» τα οχήματα της συγκεκριμένης μάρκας έκανε την επανεμφάνισή της το Σαββατοκύριακο, λεηλατώντας κυριολεκτικά τουλάχιστον δυο αυτοκίνητα και αρπάζοντας εξαρτήματα και αξεσουάρ.


Οι δράστες έκλεψαν τιμόνια, λεβιέ ταχυτήτων, καθρέφτες, διάφορα άλλα όργανα από τα ταμπλό, ακόμη και τις... θήκες για τα ποτήρια του καφέ! Οι μυστηριώδεις κλοπές με στόχο τα ανταλλακτικά των αυτοκινήτων του συγκεκριμένου τύπου τα οποία πωλούνται πανάκριβα, είχαν ξεκινήσει στα μέσα Δεκεμβρίου του 2016 σε διάφορα σημεία της πόλης και όλα έδειχναν ότι ήταν έργο οργανωμένης συμμορίας.
Κλείσιμο

Τότε, οι δράστες είχαν χτυπήσει δυο φορές σε διάστημα τεσσάρων ημερών, την πρώτη φορά λεηλατώντας συνολικά πέντε Smart και την δεύτερη άλλα δυο. Τον περασμένο Αύγουστο, πιθανότατα η ίδια σπείρα είχε «σηκώσει» και ένα ολόκληρο Smart από μια μάντρα αυτοκινήτων! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ερευνούν προσεκτικά τις νέες κλοπές και προσπαθούν να εντοπίσουν τα ίχνη των δραστών από τα πλάνα που κατέγραψαν κάμερες κλειστού κυκλώματος των περιοχών όπου χτύπησαν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης