Ηγουμενίτσα: Έδωσε 2.300 για αυτοκίνητο που δεν είδε ποτέ

Ηγουμενίτσα: Έδωσε 2.300 για αυτοκίνητο που δεν είδε ποτέ

Ο αγοραστής πείστηκε να καταθέσει χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του δράστη, όμως, δεν παρέλαβε ποτέ το όχημα που αγόρασε

Ηγουμενίτσα: Έδωσε 2.300 για αυτοκίνητο που δεν είδε ποτέ
Δίνουν και παίρνουν οι απάτες με τις ηλεκτρονικές αγγελίες για πωλήσεις οχημάτων σε συμφέρουσες τιμές, που βρίσκονται σε έξαρση την τελευταία περίοδο. Ένα ακόμη κρούσμα που καταγράφηκε στην Ηγουμενίτσα, εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας.

Θύμα ήταν ένας 49χρονος, ο οποίος εντόπισε πριν από έξι μήνες σε διαδικτυακή ιστοσελίδα μια αγγελία σχετικά με την πώληση ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου και επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον φερόμενο ως πωλητή. Αφού συμφώνησαν στο ποσό των 2.300 ευρώ, ο αγοραστής πείστηκε να καταθέσει τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του δράστη, όπως και έκανε στις 10 Ιουνίου. Όμως, δεν παρέλαβε ποτέ το όχημα που αγόρασε.

Κλείσιμο
Μετά την καταγγελία του 49χρονου, ξεκίνησε έρευνα η οποία οδήγησε στην ταυτοποίηση του απατεώνα. Πρόκειται για έναν 46χρονο Έλληνα, ο οποίος δεν συνελήφθη αφού είχε περάσει το αυτόφωρο, αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας. Η προανάκριση συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί αν έχει εξαπατήσει και άλλους ανυποψίαστους αγοραστές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης