Κλοπές από «μαϊμού» πλανόδιους σε Τύρναβο και Καλαμπάκα

Κλοπές από «μαϊμού» πλανόδιους σε Τύρναβο και Καλαμπάκα

Η κλοπή στον Τύρναβο εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 27χρονου Έλληνα

Κλοπές από «μαϊμού» πλανόδιους σε Τύρναβο και Καλαμπάκα
Βρέθηκε... άφραγκη την προτελευταία ημέρα του 2017 μια ηλικιωμένη γυναίκα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, καθώς οι πλανόδιοι που πήγαν στο σπίτι της να της πουλήσουν τα προϊόντα τους φρόντισαν να αρπάξουν τις οικονομίες της όσο εκείνη ήταν απασχολημένη διαλέγοντας τι θα ψώνιζε!

Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Τυρνάβου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 27χρονου Έλληνα που, μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, είχε αρπάξει 1.300 ευρώ από το σπίτι της άτυχης 75χρονης, το πρωί της 30ης Δεκεμβρίου. Ο δράστης εντοπίστηκε και στην κατοχή του κατασχέθηκαν 400 ευρώ που αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη, αλλά δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου. Η έρευνα για τον εντοπισμό του συνεργού του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Κλείσιμο
*** Με πανομοιότυπο τρόπο είχε γίνει στις 29 Δεκεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας άλλη μια κλοπή που εξιχνιάστηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας Τρικάλων. Θύμα ήταν μια 56χρονη, από την οποία ξάφρισαν χρηματικό ποσό πέντε άνδρες που παρίσταναν τους πλανόδιους πωλητές. Δυο από αυτούς, ηλικίας 30 και 57 χρόνων, ταυτοποιήθηκαν και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να ταυτοποιηθούν και οι τρεις άγνωστοι μέχρι στιγμής συνεργοί τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης