Αργολίδα: Κλέβουν εξαρτήματα αυτοκινήτων και ζητούν... λύτρα για να τα επιστρέψουν

Αργολίδα: Κλέβουν εξαρτήματα αυτοκινήτων και ζητούν... λύτρα για να τα επιστρέψουν

Η αστυνομία αναζητεί στοιχεία για τους «χειρουργούς» που ρημάζουν αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή

Αργολίδα: Κλέβουν εξαρτήματα αυτοκινήτων και ζητούν... λύτρα για να τα επιστρέψουν
Κανονικό… «χειρουργείο» έκαναν άγνωστοι στο φορτηγάκι ενός επαγγελματία στο Άργος! Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, ξήλωσαν ένα σημαντικό για την λειτουργία του εξάρτημα και στη συνέχεια επικοινώνησαν με τον ιδιοκτήτη ζητώντας… λύτρα για να το επιστρέψουν!

Όταν θέλησε να ξεκινήσει για τη δουλειά του, ο επαγγελματίας έβαλε μπροστά τη μηχανή αλλά το φορτηγάκι δεν… κουνήθηκε ρούπι! Το μετέφερε με γερανό στο συνεργείο, όπου άκουσε έκπληκτος τον μηχανικό να του λέει ότι είχε κάνει φτερά ο «σταυρός» που δίνει κίνηση στον άξονα, που για να αφαιρεθεί χρειάζεται πολύωρη προσπάθεια ώρα κάτω από το αυτοκίνητο! Λίγο αργότερα, οι δράστες επικοινώνησαν μαζί του και του ζήτησαν 200 ευρώ για να του παραδώσουν το εξάρτημα! Το θύμα ειδοποίησε την Ασφάλεια Άργους- Μυκηνών, που ερευνά για να εντοπίσει τους επιτήδειους.

Κλείσιμο
*** Την ίδια ώρα, αποκαλύφθηκε άλλη μια κλοπή μεγάλης αξίας σε περιοχή της Αργολίδας, όπου άγνωστοι τρύπωσαν σε ένα υπόστεγο αποθήκης και «σήκωσαν» λιπάσματα αξίας 25.000 ευρώ! Όπως όλα δείχνουν, οι δράστες χρησιμοποίησαν φορτηγό για να μεταφέρουν τον μεγάλο όγκο του φορτίου, αλλά κανείς δεν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης