«Νέρωνας» πυρπόλησε κάδους ανακύκλωσης στη Λάρισα

«Νέρωνας» πυρπόλησε κάδους ανακύκλωσης στη Λάρισα

Συνελήφθη επ' αυτοφώρω στην πόλη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης - Κινδύνευσε να τυλιχτεί και ο ίδιος στις φλόγες, οι οποίες προκάλεσαν ζημιά στο μπουφάν που φορούσε!

«Νέρωνας» πυρπόλησε κάδους ανακύκλωσης στη Λάρισα
Να εξεταστεί από ψυχολόγο διέταξε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας για ένα  νεαρό εμπρηστή, ο οποίος συνελήφθη επ' αυτοφώρω στην πόλη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης την στιγμή που προκαλούσε φθορές στους κάδους απορριμμάτων του Δήμου Λαρισαίων.

Οι αστυνομικοί τσάκωσαν τον 28χρονο Έλληνα δράστη την στιγμή που προσπαθούσε να βάλει φωτιά σε έναν μπλε κάδο ανακύκλωσης, χρησιμοποιώντας έναν αναπτήρα. Μάλιστα, κινδύνευσε να τυλιχτεί και ο ίδιος στις φλόγες, οι οποίες προκάλεσαν ζημιά στο μπουφάν που φορούσε! Στην κατοχή του εμπρηστή κατασχέθηκε ο αναπτήρας που χρησιμοποιούσε και προσήχθη στην Ασφάλεια.

Κλείσιμο
Εκεί, ομολόγησε κατά την διάρκεια της προανάκρισης ότι είχε πυρπολήσει λίγο νωρίτερα ένα μπλε και έναν πράσινο κάδο στην κεντρική πλατεία της πόλης, με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή τους. Δεν εξήγησε, όμως, τους λόγους που τον ώθησαν στις πράξεις του. Ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για εμπρησμό και διακεκριμένες φθορές και περιμένει το πόρισμα του ψυχολόγου για να αποφασίσει αν θα διατάξει την προφυλάκιση του 28χρονου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης