Δυο κακοποιοί λήστεψαν ηλικιωμένη στην Πρέβεζα

Δυο κακοποιοί λήστεψαν ηλικιωμένη στην Πρέβεζα

Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μπήκαν στο σπίτι από ένα παράθυρο που είχε ξεχαστεί ανασφάλιστο 

Δυο κακοποιοί λήστεψαν ηλικιωμένη στην Πρέβεζα
Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές υπηρεσίες της Πρέβεζας για να εντοπίσουν τα ίχνη δυο άγνωστων κακοποιών, οι οποίοι εισέβαλαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στο σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας στην κοινότητα Παπαδάτες.

Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μπήκαν στο σπίτι από ένα παράθυρο που είχε ξεχαστεί ανασφάλιστο και αιφνιδίασαν την 72χρονη ένοικο, την οποία ακινητοποίησαν απειλώντας ότι θα την χτυπήσουν. Παρ’ όλο που εκείνη τους διαβεβαίωσε ότι δεν είχε χρήματα, οι δράστες έψαξαν εξονυχιστικά όλα το σπίτι.

Κλείσιμο
Τελικά, τα μόνα που βρήκαν να αρπάξουν οι ληστές ήταν μία χρυσή αλυσίδα και το κινητό της 72χρονης. Αμέσως μετά έσπευσαν να εξαφανιστούν χωρίς το θύμα να διαπιστώσει αν είχαν απ’ έξω κάποιο όχημα για την διαφυγή του. Τις έρευνες για την εξιχνίαση της ληστείας συντονίζει το αστυνομικό τμήμα Ζηρού, που διενεργεί και την προανάκριση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης