Χασίς και χάπια οδήγησαν στην εξιχνίαση κλοπών

Χασίς και χάπια οδήγησαν στην εξιχνίαση κλοπών

Η σύλληψη ενός 36χρονου Έλληνα άνοιξαν τον Ασκό του Αιόλου

Χασίς και χάπια οδήγησαν στην εξιχνίαση κλοπών
«Φορτωμένος» με ποσότητες ναρκωτικών ήταν ένας 36χρονος Έλληνας που εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην Ορεστιάδα, αλλά η σύλληψή του αποτέλεσε έναυσμα για την εξιχνίαση δυο κλοπών που είχε διαπράξει λίγες ώρες πριν πέσει στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας.

Ο δράστης συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής, όταν διαπιστώθηκε ότι είχε μαζί του 4,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 36 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή. Όπως προέκυψε κατά την διάρκεια της προανάκρισης που συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης του, την ίδια ημέρα είχε κλέψει από τους εξωτερικούς χώρους δύο σπιτιών ένα βενζινοκίνητο εργαλείο και ένα... ζευγάρι παπούτσια! Τα κλεμμένα αντικείμενα αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και ο 36χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας κατηγορούμενος για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Μέρα- μεσημέρι προσπαθούσαν να βρουν αγοραστές στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά Καρδίτσας για τα ναρκωτικά που είχαν μαζί τους, τρεις Έλληνες διακινητές, μία 30χρονη και δυο άνδρες ηλικίας  33 και  40 χρόνων. Όμως, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 20,8 γραμμαρίων και 700 ευρώ που είχαν ήδη βγάλει από άλλες πωλήσεις. Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης