Πωλούσαν χωρίς άδεια... υαλοκαθαριστήρες αυτοκινήτου!

Πωλούσαν χωρίς άδεια... υαλοκαθαριστήρες αυτοκινήτου!

Οι τρεις δράστες ηλικίας 21, 23 και 47 ετών συνελήφθησαν

Πωλούσαν χωρίς άδεια... υαλοκαθαριστήρες αυτοκινήτου!
Η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφαλείας Αιγιαλείας για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου στον χώρο μιας λαϊκής αγοράς στο Αίγιο, οδήγησε στα κρατητήρια τρεις Έλληνες πλανόδιους οι οποίοι πωλούσαν... υαλοκαθαριστήρες αυτοκινήτων!

Συγκεκριμένα, οι  πλανόδιοι ηλικίας 21, 23 και 47 χρόνων συνελήφθησαν σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις, όταν οι αστυνομικοί τους έκαναν έλεγχο από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι διέθεταν προς πώληση 105 κιβώτια που περιείχαν υαλοκαθαριστήρες, χωρίς να κατέχουν την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή. Το παράνομο εμπόρευμα κατασχέθηκε και σε βάρος των τριών δραστών επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο.

*** Στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ένας 20χρονος Πακιστανός ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκαν 525 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 650 γραμμάρια λαθραίου καπνού. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ κατασχέθηκαν και 40 ευρώ που είχε πάνω του. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης