Τσιγγάνοι λήστεψαν εξοδούχους στρατιώτες στη Λαμία

Τσιγγάνοι λήστεψαν εξοδούχους στρατιώτες στη Λαμία

Ενώ κατευθύνονταν προς την κεντρική πλατεία Λαού βρέθηκαν περικυκλωμένοι από τους οκτώ τσιγγάνους οι οποίοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους, ζητώντας χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν

Τσιγγάνοι λήστεψαν εξοδούχους στρατιώτες στη Λαμία
Ξινή βγήκε σε τρεις νεοσύλλεκτους στρατιώτες η ολιγόωρη έξοδος που εξασφάλισαν από το στρατόπεδο τους για να πάνε στη Λαμία, το βράδυ του Σαββάτου, αφού έπεσαν θύματα… ληστείας από μια ομάδα αδίστακτων τσιγγάνων!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ένας από τους γονείς τους στο Lamianow, ενώ κατευθύνονταν προς την κεντρική πλατεία Λαού βρέθηκαν περικυκλωμένοι από τους οκτώ τσιγγάνους οι οποίοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους, ζητώντας χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν! Μάλιστα, άρχισαν να τους σπρώχνουν βίαια απειλώντας τους με την σωματική τους ακεραιότητα.

Κλείσιμο
Οι τρεις φαντάροι προσπάθησαν να αντισταθούν, αλλά οι πολύ περισσότεροι τσιγγάνοι τους ακινητοποίησαν θέτοντάς τους εκτός μάχης. Έπειτα, άρπαξαν από τις τσέπες τους συνολικά περίπου 100 ευρώ και τα κινητά τους και τράπηκαν σε φυγή σκορπίζοντας στα στενά της περιοχής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης