Άρπαξε κουμπαρά με τις εισπράξεις μαγαζιού στα Γρεβενά

Άρπαξε κουμπαρά με τις εισπράξεις μαγαζιού στα Γρεβενά

Συνελήφθη ένας 37χρονος αλλά μόνο ένα μικρό μέρος από τα χρήματα βρέθηκε πάνω του

Άρπαξε κουμπαρά με τις εισπράξεις μαγαζιού στα Γρεβενά
Το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε συγκεντρωθεί από τις εισπράξεις ενός σούπερ μάρκετ στα Γρεβενά σε ένα μεταλλικό κουτί, «γυάλισε» στο μάτι ενός 37χρονου Έλληνα ο οποίος το άρπαξε και έγινε... λαγός! Λίγο αργότερα συνελήφθη, όμως μόνο ένα μικρό μέρος από τα χρήματα βρέθηκε πάνω του.

Οι άνδρες της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. κατάφεραν να εντοπίσουν μέσα σε λίγη ώρα τον δράστη ο οποίος, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του καταστήματος, είχε κλέψει 6.423,44 ευρώ. Όμως, στην κατοχή του βρέθηκαν μόλις 550 ευρώ που αποδόθηκαν στην υπεύθυνη του καταστήματος, ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν υπήρχαν άλλα χρήματα στο κουτί! Πάντως, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών κατηγορούμενος για κλοπή και η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται.

Κλείσιμο
Την τσάντα μιας 71χρονης γυναίκας που είχε μέσα χρήματα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα άρπαξαν στην πόλη της Κέρκυρας
δυο νεαροί, αλλά ο ένας συνελήφθη μετά από κινητοποίηση αστυνομικών της Ασφαλείας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.  Πρόκειται για έναν 22χρονο Έλληνα που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του αναζητείται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης