Αγρίνιο: Έκανε τέσσερις διαρρήξεις σε Ι.Χ., σκάφος και μαγαζί!

Αγρίνιο: Έκανε τέσσερις διαρρήξεις σε Ι.Χ., σκάφος και μαγαζί!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας είχαν τσακώσει τον 26χρονο με το μικρό χρηματικό ποσό και έναν φορητό υπολογιστή που είχε αρπάξει από το καφενείο, όταν αντί να βγει από την πόρτα… έσπασε την τζαμαρία

Αγρίνιο: Έκανε τέσσερις διαρρήξεις σε Ι.Χ., σκάφος και μαγαζί!
Μπορεί να βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ο νεαρός Έλληνας που συνελήφθη κατά την διαφυγή του από το καφενείο μιας 38χρονης που διέρρηξε στο Αγρίνιο, τα ξημερώματα της Παρασκευής, αλλά είχε προλάβει να κάνει άλλες τρεις διαρρήξεις!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας είχαν τσακώσει τον 26χρονο με το μικρό χρηματικό ποσό και έναν φορητό υπολογιστή που είχε αρπάξει από το καφενείο, όταν αντί να βγει από την πόρτα… έσπασε την τζαμαρία! Πάνω του, είχε και μικροποσότητα μεθαδόνης. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι νωρίτερα το ίδιο βράδυ είχε διαρρήξει δυο αυτοκίνητα από τα οποία έκλεψε διάφορα αξεσουάρ, ενώ είχε αρπάξει και εργαλειοθήκες, αξεσουάρ αλιείας και ποσότητα πετρελαίου από ένα σκάφος σταθμευμένο σε πυλωτή πολυκατοικίας!

*** Το τζάμι ενός αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στο Λαδοχώρι Θεσπρωτίας είχε σπάσει ένας 20χρονος Αλβανός, μέρα- μεσημέρι στις 2 Οκτωβρίου, αλλά δεν είχε βρει κάτι να κλέψει και εξαφανίστηκε. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Ηγουμενίτσας και τους ειδικούς των Εγκληματολογικών Ερευνών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης