Κάτοικος Κατερίνης καλλιεργούσε χασισόδεντρα στη Λάρισα

Κάτοικος Κατερίνης καλλιεργούσε χασισόδεντρα στη Λάρισα

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν τη στιγμή που έμπαινε στο σπίτι της Κατερίνης για να κρύψει μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 65 γραμμαρίων

Κάτοικος Κατερίνης καλλιεργούσε χασισόδεντρα στη Λάρισα
«Δίπορτο» το είχε ένας 50χρονος που στοχοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στην Κατερίνη! Στο σπίτι του στην πόλη της Πιερίας φύλαγε το χασίς από την συγκομιδή της μίνι φυτείας κάνναβης που καλλιεργούσε σε άλλο σπίτι το οποίο διατηρεί στη Λάρισα!

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν τη στιγμή που έμπαινε στο σπίτι της Κατερίνης για να κρύψει μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 65 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε και του έβαλαν χειροπέδες. Στην πορεία της προανάκρισης, εξακριβώθηκε ότι διέθετε και δεύτερο σπίτι σε περιοχή της Λάρισας και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση για έρευνα με εκπαιδευμένο σκύλο.

Κλείσιμο
Στο σπίτι που χρησιμοποιούσε ο δράστης, βρέθηκαν δυο καλλιεργούμενα και πέντε ημιαποξηραμένα δενδρύλλια κάνναβης, καθώς και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 481,6 γραμμαρίων που δεν είχε προλάβει να μεταφέρει στην Κατερίνη ο 50χρονος. Ακόμη, κατασχέθηκαν μία ηλεκτρονική ζυγαριά και οκτώ φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου. Ο  εισαγγελέας Πρωτοδικών Κατερίνης άσκησε σε βάρος του δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης