Τους έπιασαν πάνω στο αλισβερίσι για ένα κιλό χασίς

Τους έπιασαν πάνω στο αλισβερίσι για ένα κιλό χασίς

Οι άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας τους τσάκωσαν τη στιγμή της συναλλαγής

Τους έπιασαν πάνω στο αλισβερίσι για ένα κιλό χασίς
Άδικα... κουράστηκαν περνώντας πεζή την ελληνοαλβανική μεθόριο από αφύλακτα μονοπάτια, δύο Αλβανοί οι οποίοι είχαν συμφωνήσει με έναν Έλληνα συνεργό τους να του παραδώσουν ένα κιλό χασίς για να το διακινήσει στην Ελλάδα! Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας τσάκωσαν και τους τρεις τη στιγμή της συναλλαγής.

Οι αστυνομικοί είδαν τον 41χρονο Έλληνα στο Ράγιο Θεσπρωτίας, την στιγμή που παραλάμβανε το παράνομο εμπόρευμα από τους δύο αλλοδαπούς και το έβαζε στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του. Αμέσως τους ακινητοποίησαν και διαπίστωσαν ότι ο σάκος που του παρέδωσαν οι δύο Αλβανοί ηλικίας 48 και 31 χρόνων περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 26 γραμμαρίων.

Κλείσιμο
Το χασίς κατασχέθηκε, όπως και το αυτοκίνητο του Έλληνα παραλήπτη και τέσσερα κινητά, ενώ διαπιστώθηκε ότι οι αλλοδαποί δεν διέθεταν νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα. Και οι τρεις παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ο οποίος τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης