Κερκυραίοι αστυνομικοί εξάρθρωσαν σπείρα διακίνησης ηρωίνης στην Αθήνα

Κερκυραίοι αστυνομικοί εξάρθρωσαν σπείρα διακίνησης ηρωίνης στην Αθήνα

Ταυτοποίησαν ως μέλη της σπείρας με ηγετικό ρόλο δύο Έλληνες ηλικίας 48 και 35 χρόνων, οι οποίοι έκαναν την διακίνηση σε διάφορες περιοχές της Αττικής με την βοήθεια άλλων δύο συνεργών τους

Κερκυραίοι αστυνομικοί εξάρθρωσαν σπείρα διακίνησης ηρωίνης στην Αθήνα
Η αστυνομική έρευνα δεν έχει σύνορα ούτε τοπικιστικές διαφορές, όπως αποδείχθηκε από την αποτελεσματική διερεύνηση που έκανε η Δίωξη Ναρκωτικών Κέρκυρας για την δράση μιας τετραμελούς συμμορίας που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης στην Αττική και οδήγησε στην εξάρθρωσή της.

Μετά από πολύμηνη έρευνα και συλλογή στοιχείων, οι Κερκυραίοι αστυνομικοί ταυτοποίησαν ως μέλη της σπείρας με ηγετικό ρόλο δύο Έλληνες ηλικίας 48 και 35 χρόνων, οι οποίοι έκαναν την διακίνηση σε διάφορες περιοχές της Αττικής με την βοήθεια άλλων δύο συνεργών τους. Με μια συντονισμένη επιχείρηση με τη συμμετοχή της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, οι αρχηγοί συνελήφθησαν σε περιοχές της Αττικής και οι άλλοι δυο αναζητούνται.

Κλείσιμο
Κατά την διάρκεια της έρευνας στις κατοικίες των δύο συλληφθέντων, κατασχέθηκαν σε αυτή του 48χρονου ηρωίνη βάρους ενός κιλού και 967 γραμμαρίων, ένα πιστόλι, 50 φυσίγγια διαμετρήματος 6,35 mm, 2.000 ευρώ και τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές., ενώ σε αυτή του 35χρονου ηρωίνη βάρους 309 γραμμαρίων, 290 ναρκωτικά χάπια, 7.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσικλέτα και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. 

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών που τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση συμμορίας, διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή, η οποία βαρύνει και τους συνεργούς τους η έρευνα για τον εντοπισμό των οποίων βρίσκεται σε εξέλιξη. Το πιστόλι που βρέθηκε στο σπίτι του 48χρονου εστάλη για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για να εξακριβωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης