Θα διακινούσε οπλισμένος μισό κιλό ηρωίνης στο Ηράκλειο

Θα διακινούσε οπλισμένος μισό κιλό ηρωίνης στο Ηράκλειο

Στην κατοχή του 43χρονου Έλληνα βρέθηκε και ένα όπλο, το οποίο στάλθηκε στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας

Θα διακινούσε οπλισμένος μισό κιλό ηρωίνης στο Ηράκλειο
Έτοιμος για όλα ήταν ένας 43χρονος Έλληνας που σκόπευε να πλημμυρίσει με κοκαΐνη τα νυχτερινά μαγαζιά του Ηρακλείου! Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα στο σπίτι του, μάλιστα, είχε φροντίσει να έχει πάντα μαζί του ένα πιστόλι για το ενδεχόμενο να συναντούσε... δυσκολίες!

Ο 43χρονος δεν πρόλαβε να αντιδράσει όταν στην κατοικία του σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου όρμησαν ξαφνικά αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών. Αμέσως αφοπλίστηκε και το πιστόλι με τον γεμιστήρα του που βρέθηκε πάνω του κατασχέθηκε και εστάλη στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για να εξακριβωθεί αν το είχε χρησιμοποιήσει και σε ποια περίπτωση.

Κλείσιμο
Στο σπίτι κατασχέθηκαν τα 506 γραμμάρια κοκαΐνης σε μορφή “βράχου” που σκόπευε να διακινήσει, διάφορες ουσίες για την νόθευση του ναρκωτικού που θα έκαναν ακόμη μεγαλύτερη την ποσότητα, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και το αυτοκίνητό του με το οποίο έκανε «περιοδεία» αναζητώντας πελάτες. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, που άσκησε σε βάρος του δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης