Καταζητούμενος ληστής συνελήφθη στο Αίγιο

Καταζητούμενος ληστής συνελήφθη στο Αίγιο

Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών τον οδήγησαν, στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή κάθειρξης πέντε ετών και τεσσάρων μηνών που του είχε επιβληθεί

Καταζητούμενος ληστής συνελήφθη στο Αίγιο
Καπνός είχε γίνει μετά την έκδοση της καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του ένας 40χρονος Έλληνας, ο οποίος δικαζόταν ερήμην για ληστεία από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών. Από τότε, ήταν καταζητούμενος.

Ωστόσο, τον εντόπισαν το πρωί της Παρασκευής στο Αίγιο οι άνδρες της Ασφαλείας Αιγιαλείας και με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, στον οποίο τον οδήγησαν, μετήχθη στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή κάθειρξης πέντε ετών και τεσσάρων μηνών που του είχε επιβληθεί.

Κλείσιμο
*** Καταδικαστική απόφαση του τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για απάτη εκκρεμούσε σε βάρος ενός 54χρονου Ιρακινού που υποβλήθηκε σε έλεγχο στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Έτσι, συνελήφθηκαι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που διέταξε την κράτησή του.

*** Στην Κομοτηνή ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τα ίχνη ενός Έλληνα, ο οποίος αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης από τις δικαστικές αρχές για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών. Ο 42χρονος δουλέμπορος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον ανακριτή που εξέδωσε το ένταλμα.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης