Συνελήφθη 45χρονος που διακινούσε λαθραίο καπνό, χασίς και ναρκωτικά χάπια στην Καβάλα

Συνελήφθη 45χρονος που διακινούσε λαθραίο καπνό, χασίς και ναρκωτικά χάπια στην Καβάλα

Αστυνομικός σκύλος ξετρύπωσε δυο συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό 1.233,7 γραμμαρίων, άλλη μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη 2,5 γραμμαρίων, τρία ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική συνταγή γιατρού και μια ηλεκτρονική ζυγαριά

Συνελήφθη 45χρονος που διακινούσε λαθραίο καπνό, χασίς και ναρκωτικά χάπια στην Καβάλα
Με σκύλο ανιχνευτή που τους παραχώρησε η Ασφάλεια Ξάνθης, έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός 45χρονου υπόπτου στην Χρυσούπολη Καβάλας οι αστυνομικοί του τμήματος Νέστου και το εκπαιδευμένο λυκόσκυλο ανακάλυψε όλες τις παρανομίες του.

Συγκεκριμένα, ξετρύπωσε δυο συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό βάρους ενός κιλού και 233,7 γραμμαρίων, άλλη μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,5 γραμμαρίων, τρία ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική συνταγή γιατρού και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 45χρονο και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που άσκησε σε βάρος του δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και του νόμου περί ναρκωτικών.

Κλείσιμο
Ούτε δέκα, ούτε 100, αλλά… 1.000 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης βρέθηκαν στο σπίτι ενός 66χρονου Έλληνα στους Σοφάδες Καρδίτσας, κατά την διάρκεια έρευνας που έγινε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.! Ο δράστης συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καρδίτσας του άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν.

*** Στο ύψος του Κουρτεσίου, στη νέα εθνική οδό Πατρών– Πύργου,  ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 31χρονος Αλβανός και διαπιστώθηκε ότι μετέφερε δύο συσκευασίες που περιείχαν ένα κιλό και 340 γραμμάρια λαθραίου καπνού. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και προσήχθη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης