Εξωλέμβιες μηχανές στόχοι Ρουμάνων στην Χαλκίδα

Εξωλέμβιες μηχανές στόχοι Ρουμάνων στην Χαλκίδα

Οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιήσει έναν 40χρονο Ρουμάνο ως δράστη των περιστατικών που καταγράφηκαν 

Εξωλέμβιες μηχανές στόχοι Ρουμάνων στην Χαλκίδα
Ως μέλη του ευρύτερου κυκλώματος Ρουμάνων που δρουν χρόνια τώρα σε διάφορες περιοχές της χώρας, κλέβοντας εξωλέμβιες μηχανές και μεταπουλώντας τις στην πατρίδα τους, θεωρούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας δυο αλλοδαπούς οι οποίοι κρύβονταν πίσω από ένδεκα κλοπές και μία απόπειρα σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας.

Οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιήσει έναν 40χρονο Ρουμάνο ως δράστη των περιστατικών που καταγράφηκαν από τις 21 Αυγούστου ως τις 3 Οκτωβρίου, όμως εκείνος παραμένει άφαντος όπως και ένας ακόμη συνεργός του, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου ερευνώνται. Άφαντες παραμένουν και οι ένδεκα εξωλέμβιες αξίας 10.000 ευρώ που έκλεψαν και οι άνδρες της Ασφάλειας εκτιμούν πως φυγαδεύτηκαν στη Ρουμανία. Σε βάρος του 40χρονου και του άγνωστου συνεργού του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. 

Κλείσιμο
*** Δυο διαρρήξεις σε περιοχές της Πρέβεζας εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 18χρονος Έλληνας, που δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου. Ο νεαρός είχε διαρρήξει στις 22 Σεπτεμβρίου ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην παραλία του Μύτικα και είχε αρπάξει χρήματα, ενώ στις 28 Σεπτεμβρίου διέρρηξε μια καφετέρια στην πόλη της Πρέβεζας και έκλεψε όσα χρήματα υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή.Σε βάρος του 18χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

*** Με γερανοφόρο όχημα (!) εισέβαλε στον χώρο του υπαίθριου αμαξοστάσιου του Δήμου Καστοριάς ένας 56χρονος Έλληνας, για να αρπάξει τον αξίας 3.000 ευρώ βραχίονα ενός εκσκαφέα, τον οποίο φόρτωσε στο όχημά του και εξαφανίστηκε. Η περίεργη κλοπή έγινε πριν από 20 ημέρες, αλλά εξιχνιάστηκε τώρα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του δράστη η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης