Εξιχνιάστηκαν κλοπές με δράστες γυναίκες και ανήλικους

Εξιχνιάστηκαν κλοπές με δράστες γυναίκες και ανήλικους

Δύο Βουλγάρες στην Κατερίνη έκαναν τις πελάτισσες και βουτούσαν τα πορτοφόλια των γυνιακών που ψώνιζαν

Εξιχνιάστηκαν κλοπές με δράστες γυναίκες και ανήλικους
Πρόβαραν ρούχα χωρίς να έχουν σκοπό να αγοράσουν κάτι από το κατάστημα ενδυμάτων της Κατερίνης στο οποίο μπήκαν τάχα ως πελάτισσες, δυο νεαρές Βουλγάρες. Σκοπός τους ήταν να «βουτήξουν» από τις… κανονικές πελάτισσες τα πορτοφόλια τους!

Και τα κατάφεραν, βάζοντας χέρι στην τσάντα μιας 45χρονης Ελληνίδας, από την οποία άρπαξαν το πορτοφόλι της με 440 ευρώ. Η κλοπή έγινε τον περασμένο Ιούλιο και οι δράστιδες διέφυγαν τότε, αλλά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας την εξιχνίασαν και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος των δύο γυναικών ηλικίας 21 και 18 χρόνων, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Κλείσιμο
*** Ένας ανήλικος ήταν ο δράστης της διάρρηξης που είχε γίνει στο σπίτι μιας γυναίκας σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας στο διάστημα από τις 10 ως τις 27 Νοεμβρίου του 2015! Δυο χρόνια μετά, ταυτοποιήθηκε ένας 17χρονος Έλληνας ως δράστης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας

*** Ανήλικος ήταν και ο νεαρός που μπήκε παριστάνοντας τον πελάτη το μεσημέρι της Τρίτης  σε ένα κατάστημα εμπορίας αθλητικών ειδών στην Πάτρα, αλλά την ώρα που έφευγε έγινε αντιληπτός από υπαλλήλους να έχει κρύψει κάτω από το μπουφάν του ρούχα αξίας 50 ευρώ. Ο δράστης ακινητοποιήθηκε και παρελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας που τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

*** «Άρωμα» γυναίκας είχε η κλοπή σε βάρος ενός Έλληνα που είχε γίνει στις 13 Οκτωβρίου στην Καλαμάτα. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ταυτοποίησαν μια 33χρονη Ελληνίδα και υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, η οποία περιλαμβάνει και έναν άγνωστο συνεργό της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης