Διέρρηξαν τέσσερα μαγαζιά σε 12 ημέρες στην Πάτρα

Διέρρηξαν τέσσερα μαγαζιά σε 12 ημέρες στην Πάτρα

Χτυπώντας ανά τρεις ημέρες, εισέβαλαν σε τέσσερα μαγαζιά από τα οποία αποκόμισαν αρκετά ικανοποιητική λεία σε μετρητά και εμπορεύματα

Διέρρηξαν τέσσερα μαγαζιά σε 12 ημέρες στην Πάτρα
Ήξεραν που να «χτυπήσουν» τα μέλη μιας σπείρας νεαρών που έκαναν διαρρήξεις σε καταστήματα της Πάτρας. Χτυπώντας ανά τρεις ημέρες, εισέβαλαν σε τέσσερα μαγαζιά από τα οποία αποκόμισαν αρκετά ικανοποιητική λεία σε μετρητά και εμπορεύματα.

Οι πέντε νεαροί διέπραξαν από τις 16 ως και τις 28 Νοεμβρίου τέσσερις διαρρήξεις σε μια καφετέρια, μια υπεραγοράς τροφίμων και δυο πρατήρια υγρών καυσίμων και άρπαξαν συνολικά 2.860 ευρώ από τις ταμειακές μηχανές και διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 9.500 ευρώ.
 
Κλείσιμο
Ωστόσο, από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ταυτοποιήθηκε ένας 19χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές. Όμως, δεν αποκάλυψε που ήταν οι τέσσερις συνεργοί του και οι έρευνες για την ταυτοποίησή τους συνεχίζονται.

Δύο μπαταρίες αξίας 400 ευρώ «ξήλωσε» από ένα σταθμευμένο φορτηγό εταιρείας στην Πάτρα ένας 28χρονος, αλλά συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.Α.Σ. που τις βρήκαν και τις απέδωσαν στον υπεύθυνο της εταιρείας. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης