Ρόδος: Ξάφρισε 26 λουόμενους αλλά δεν τον… κατήγγειλαν!

Ρόδος: Ξάφρισε 26 λουόμενους αλλά δεν τον… κατήγγειλαν!

193 κινητά, φορητοί υπολογιστές, tablet, φωτογραφικές μηχανές, γυαλιά ηλίου, ρολόγια, τσάντες, αποσκευές και χρηματικά ποσά σε νομίσματα διαφόρων χωρών, ακόμη και κλειδιά από δωμάτια ξενοδοχείων περιμένουν τους ιδιοκτήτες τους

Ρόδος: Ξάφρισε 26 λουόμενους αλλά δεν τον… κατήγγειλαν!
Απόρησαν ακόμη και οι άνδρες της Ασφαλείας Ρόδου με την αδιαφορία των θυμάτων ενός 46χρονου που έκανε βόλτες με κλεμμένο αυτοκίνητο στις παραλίες και τις πισίνες ξενοδοχείων και τους ξάφριζε όταν κολυμπούσαν, καθώς κανένα από τα 26 θύματά του δεν είχε καταγγείλει κλοπή!

Ο δράστης είχε συλληφθεί για δυο κλοπές αντικειμένων από παραθεριστές στο Φαληράκι στις 25 Σεπτεμβρίου και είχε διαπιστωθεί ότι το Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε είχε κλαπεί από περιοχή της Αττικής. Στην πορεία της έρευνας, όμως, εξιχνιάστηκαν άλλες 24 κλοπές με θύματα λουόμενους σε παραλιακές περιοχές και πισίνες σε τουριστικά καταλύματα στη Ρόδο από τον Ιούνιο, για τις οποίες δεν είχε γίνει ούτε μια καταγγελία!

Κλείσιμο
Τα γραφεία της Ασφαλείας έγιναν… εκθετήριο για κλοπιμαία, αφού 193 κινητά, φορητοί υπολογιστές, tablet, φωτογραφικές μηχανές, γυαλιά ηλίου, ρολόγια, τσάντες, αποσκευές και χρηματικά ποσά σε νομίσματα διαφόρων χωρών, ακόμη και κλειδιά από δωμάτια ξενοδοχείων περιμένουν τους ιδιοκτήτες τους να τα αναγνωρίσουν! Ο 46χρονος, που φύλαγε τα κλοπιμαία στο σπίτι του, είχε συλληφθεί για παρόμοιες κλοπές και τον Ιούνιο του 2016! Η έρευνα συνεχίζεται ώσπου να διαλευκανθεί πλήρως η δράση του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης