Πύλος: Στα «μαλακά» 60χρονος για τους πυροβολισμούς σε εργάτη της Δ.Ε.Η.

Πύλος: Στα «μαλακά» 60χρονος για τους πυροβολισμούς σε εργάτη της Δ.Ε.Η.

Τον κράτησε παγιδευμένο πάνω σε κολόνα για τουλάχιστον 25 λεπτά, απειλώντας τον με όπλο, γιατί πήγε να του κόψει το ρεύμα

Πύλος: Στα «μαλακά» 60χρονος για τους πυροβολισμούς σε εργάτη της Δ.Ε.Η.
Μπορεί να κρατούσε επί 25 λεπτά πυροβολώντας παγιδευμένο πάνω στην κολόνα ηλεκτροφωτισμού τον Αλβανό εργάτη εργολάβου του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. που πήγε να αποσυνδέσει την παράνομη παροχή ρεύματος, αλλά έπεσε στα μαλακά ο 60χρονος αγρότης που συνελήφθη την περασμένη Τρίτη στην Πύλο!

Ο Αλβανός εργάτης κατέθεσε ότι είχε ανέβει στην κολόνα και είχε κόψει το ρεύμα με το οποίο ο κατηγορούμενος τροφοδοτούσε το σπίτι του, αλλά εκείνος άρχισε να τον σημαδεύει από το παράθυρο του πρώτου ορόφου απειλώντας πως θα τον σκοτώσει αν δεν επανασυνδέσει το ρεύμα! Μάλιστα, δεν πυροβόλησε στον αέρα, αλλά πάνω στην κολόνα και θα μπορούσε να τον είχε σκοτώσει.

Κλείσιμο
Ο 60χρονος ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση επειδή δεν είχε να πληρώσει το ρεύμα και ήξερε ότι θα το έκοβαν, αλλά ενώ αρνήθηκε ότι απείλησε τον εργάτη και τον εργολάβο αλλά πυροβόλησε στον αέρα και υποστήριξε ότι ξέρει… σκοποβολή και δεν θα αστοχούσε, αν ήθελε να σκοτώσει κάποιον από αυτούς!

Πάντως, το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας δεν δέχθηκε το αίτημα του συνηγόρου του πολιτικής αγωγής να αλλάξει η δίωξη που του είχε ασκήσει η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καλαμάτας για παράνομη βία και οπλοχρησία και να μετατραπεί σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και εκβίαση κακουργηματικού χαρακτήρα. Έτσι, καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε φυλάκιση 22 μηνών με αναστολή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης