Αλεξανδρούπολη: Eργαστήριο υδροπονικής κάνναβης βρήκε ο σκύλος της Δίωξης!

Αλεξανδρούπολη: Eργαστήριο υδροπονικής κάνναβης βρήκε ο σκύλος της Δίωξης!

Ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής τραβούσε τον εκπαιδευτή του προς την πόρτα που οδηγεί στο υπόγειο 

Αλεξανδρούπολη: Eργαστήριο υδροπονικής κάνναβης βρήκε ο σκύλος της Δίωξης!
Όσο οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός 32χρονου Έλληνα στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής τραβούσε τον εκπαιδευτή του προς την πόρτα που οδηγεί στο υπόγειο, όπου τελικά κρυβόταν ένα ολόκληρο εργαστήριο για την παραγωγή υδροπονικής κάνναβης!

Το εκπαιδευμένο λυκόσκυλο ξετρύπωσε στον χώρο τρία γυάλινα βάζα και τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 918,4 γραμμαρίων, ενώ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου λειτουργούσε το αυτοσχέδιο εργαστήριο, βρέθηκαν ανακλαστήρες, μετασχηματιστές, ανεμιστήρες, χρονοδιακόπτης, πολύπριζα, σύστημα άντλησης νερού και άλλος εξοπλισμός για την υδροπονική καλλιέργεια.

Κλείσιμο
Στον ίδιο χώρο, βρέθηκαν ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 0,80 εκατοστών που καλλιεργούσε ο 32χρονος, σπόροι κάνναβης, δυο μεταλλικοί τρίφτες και μια πίπα. Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης