Τρίκαλα: Θα διακινούσαν πεντέμισι κιλά λαθραίου καπνού

Τρίκαλα: Θα διακινούσαν πεντέμισι κιλά λαθραίου καπνού

Στην κατοχή των αλλοδαπών ηλικίας 45 και 43 βρέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με καπνό βάρους πέντε κιλών και 590 γραμμαρίων χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης 

Τρίκαλα: Θα διακινούσαν πεντέμισι κιλά λαθραίου καπνού
Οι κινήσεις δύο Αλβανών φάνηκαν ύποπτες στους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι τους σταμάτησαν για να τους κάνουν έλεγχο και διαπίστωσαν ότι ήταν φορτωμένοι με λαθραίο καπνό τον οποίο σκόπευαν να διακινήσουν στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

Στην κατοχή των αλλοδαπών ηλικίας 45 και 43 βρέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με καπνό βάρους πέντε κιλών και 590 γραμμαρίων χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης κι έτσι συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια για προανάκριση. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση του Τελωνειακού Κώδικα με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ οι ποσότητες καπνού κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Τρικάλων για τον υπολογισμό των φορολογικών επιβαρύνσεων. 

Κλείσιμο
*** Ο έλεγχος που έκαναν οι άνδρες της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου στο αυτοκίνητο μιας 57χρονης Ελληνίδας στο 3ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τσακώνας– Καλού Νερού, απέδειξε ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας του ήταν πλαστές. Η γυναίκα συνελήφθη, αλλά κατά την έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς στο όχημα διαπιστώθηκε ότι μετέφερε δέκα πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 25 συσκευασίες λαθραίου καπνού! Όλα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο αρμόδιο Τελωνείο, ενώ η 57χρονη οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Οιχαλίας απ' όπου παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης