Κατερίνη: Σε δυο σπίτια έκρυβε πάνω από 15 κιλά κάνναβης

Κατερίνη: Σε δυο σπίτια έκρυβε πάνω από 15 κιλά κάνναβης

Ο ύποπτος εντοπίστηκε τη στιγμή που έμπαινε σε ένα διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε ως αποθήκη για το χασίς που διακινούσε

Κατερίνη: Σε δυο σπίτια έκρυβε πάνω από 15 κιλά κάνναβης
Από την Κατερίνη ακολουθούσαν οι άνδρες της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών τα ίχνη ενός 52χρονου Έλληνα που οι πληροφορίες τους ανέφεραν ότι δραστηριοποιείται συστηματική στο εμπόριο ναρκωτικών. Έφτασαν, μάλιστα, ως την Θεσσαλονίκη για να τον βάλουν στο χέρι.

Ο ύποπτος εντοπίστηκε τη στιγμή που έμπαινε σε ένα διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε ως αποθήκη για το χασίς που διακινούσε, ενώ έκρυβε ναρκωτικά και στην κατοικία του σε άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Κατά την διάρκεια της επιχείρηση των αστυνομικών, κατασχέθηκαν και στα δυο διαμερίσματα ακατέργαστη κάνναβη βάρους 15 κιλών και 470 γραμμαρίων και μία κυνηγετική καραμπίνα χωρίς άδεια κατοχής!

Κλείσιμο
Αναλυτικά, ο 52χρονος είχε αποθηκεύσει πέντε δέματα με ποσότητες βάρους από 1,98 ως 3,16 κιλών, δυο συσκευασίες με 665 γραμμάρια, 18 νάιλον συσκευασίες με «δόσεις» κάνναβης των 15 και 10 γραμμαρίων και δυο γυάλινα δοχεία με άλλα 25 γραμμάρια! Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης στον οποίο προσήχθη, του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης