Φυτεία στο Κιλκίς έδωσε πάνω από τέσσερα κιλά χασίς

Φυτεία στο Κιλκίς έδωσε πάνω από τέσσερα κιλά χασίς

Συνελήφθη 39χρονος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή  ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση

Φυτεία στο Κιλκίς έδωσε πάνω από τέσσερα κιλά χασίς
Ιδιαίτερα αποδοτική αποδείχθηκε η μικρή χασισοφυτεία με τα έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,50 μέτρων, τα οποία καλλιεργούσε σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς ένας 39χρονος που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.

Οι έρευνες που ακολούθησαν στην αποθήκη της κατοικίας του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και σε ένα χώρο που χρησιμοποιούσε στο κατάστημά του στο Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα να κατασχεθούν δυο κιλά και 771,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, κλαδιά και φύλλα από χασισόδεντρα βάρους ενός κιλού και 800 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο 39χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή  ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Κλείσιμο
Έτοιμοι να «σπρώξουν» στην παράνομη αγορά της Πάτρας το χασίς που είχαν στην κατοχή τους, ήταν δύο 22χρονοι Έλληνες που συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης από αστυνομικούς της Ασφαλείας μετά από έρευνα στο σπίτι τους. Εκεί, οι αστυνομικοί βρήκαν μια συσκευασία με 293 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας και ένα σουγιά και οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης