Κιλκίς: Ένταλμα και τιμωρία για Αρμένιο «πιστολέρο»

Κιλκίς: Ένταλμα και τιμωρία για Αρμένιο «πιστολέρο»

Ο 31χρονος κακοποιός είχε δύο καταδίκες εις βάρος του που εκκρεμούσαν

Κιλκίς: Ένταλμα και τιμωρία για Αρμένιο «πιστολέρο»
Σε περιοχή του Κιλκίς εντοπίστηκε ένας 31χρονος Αρμένιος κακοποιός που είχε στην «πλάτη» δυο καταδίκες και σε βάρος του εκκρεμούσε και ένα ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για ληστεία.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Παιονίας που του έβαλαν χειροπέδες, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν και δύο καταδικαστικές αποφάσεις Μονομελών Πλημμελειοδικείων Θεσσαλονίκης, η μία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και η άλλη για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 26 μηνών και 30 ημερών. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κιλκίς έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του στις φυλακές.

Κλείσιμο
*** Στα Τρίκαλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 43χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για υπεξαίρεση, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους και τριών μηνών.

*** Στην ίδια πόλη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 39χρονος Έλληνας, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με ποινή φυλάκισης 80 ημερών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης