Παραχαράκτες ετοιμάζονταν να γεμίζουν Θεσσαλονίκη και Λάρισα με πλαστά 50ευρα

Παραχαράκτες ετοιμάζονταν να γεμίζουν Θεσσαλονίκη και Λάρισα με πλαστά 50ευρα

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραχάραξη και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων κατά περίπτωση και οδηγήθηκαν στους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και Λάρισας

Παραχαράκτες ετοιμάζονταν να γεμίζουν Θεσσαλονίκη και Λάρισα με πλαστά 50ευρα
Με έρευνες στη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα, οι αστυνομικοί έβαλαν πρόωρο τέλος στη δράση δυο νεαρών αλλοδαπών παραχαρακτών που ετοιμάζονταν να πλημμυρίσουν τις αγορές των δυο πόλεων με πλαστά νομίσματα των 50 ευρώ. Όλα ξεκίνησαν με τη σύλληψη ενός 24χρονου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο νεαρός αλλοδαπός είχε αγοράσει προϊόντα μικρής αξίας από ένα περίπτερο, αλλά ο ιδιοκτήτης κατάλαβε πως το χαρτονόμισμα των 50 ευρώ με το οποίο πλήρωσε ήταν παραχαραγμένο και ειδοποίησε την Αστυνομία. Ο 24χρονος συνελήφθη ενώ κινούνταν με όχημα που είχε ενοικιάσει, στο οποίο βρέθηκαν κρυμμένα 24 παραχαραγμένα νομίσματα των 50  ευρώ και 900 ευρώ σε γνήσια χρήματα.

Στην προανάκριση προέκυψε ότι είχε προμηθευτεί τα πλαστά χαρτονομίσματα από έναν 25χρονο ομοεθνή συνεργό του σε περιοχή της Λάρισας. Οι άνδρες της τοπικής Ασφάλειας τον εντόπισαν, έκαναν έρευνα στο σπίτι του και κατέσχεσαν άλλα οκτώ πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και 480 γνήσια ευρώ. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραχάραξη και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων κατά περίπτωση και οδηγήθηκαν στους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και Λάρισας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης