Υδραυλικός - «μαϊμού» λήστεψε ηλικιωμένη στην Κομοτηνή

Υδραυλικός - «μαϊμού» λήστεψε ηλικιωμένη στην Κομοτηνή

Ένας άγνωστος εμφανίστηκε στο σπίτι μιας ηλικιωμένης στην Κομοτηνή και της είπε ότι είχε... διαρροή νερού - Μαζί με συνεργούς του την φίμωσαν και τη λήστεψαν

Υδραυλικός - «μαϊμού» λήστεψε ηλικιωμένη στην Κομοτηνή
Μετά τους «μαϊμού» τεχνικούς της Δ.Ε.Η., άρχισαν και οι ψεύτικοι... υδραυλικοί να εξαπατούν ανυποψίαστους ηλικιωμένους! Η αρχή έγινε το πρωί της Δευτέρας, όταν ένας άγνωστος εμφανίστηκε στο σπίτι μιας ηλικιωμένης στην Κομοτηνή και της είπε ότι είχε... διαρροή νερού!

Η 76χρονη γυναίκα του άνοιξε την πόρτα της χωρίς να φανταστεί τι θα ακολουθούσε. Πίσω από τον υποτιθέμενο υδραυλικό, μπήκαν στο σπίτι άλλοι δύο συνεργοί του με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και την ακινητοποίησαν. Στη συνέχεια, την έδεσαν,  την φίμωσαν και άρχισαν να ψάχνουν όλα τα δωμάτια.

Κλείσιμο
Όταν βρήκαν τα χρήματα και τα τιμαλφή της 76χρονης, οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Μετά από πολλή ώρα, η ηλικιωμένη κατάφερε να απελευθερωθεί από τα δεσμά της και ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για να εντοπίσει τους ληστές. Όμως, εκείνοι βρίσκονταν πια μακριά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης