Μύκονος: Ζευγάρια άρπαξαν την τσάντα γυναίκας έξω από νυχτερινό κέντρο

Μύκονος: Ζευγάρια άρπαξαν την τσάντα γυναίκας έξω από νυχτερινό κέντρο

Οι δράστες, που ήταν ένας 22χρονος Έλληνας, μια 23χρονη Ελληνίδα, ένας 21χρονος Αλβανός και μια 21χρονη Ρουμάνα, συνελήφθησαν

Μύκονος:  Ζευγάρια άρπαξαν την τσάντα γυναίκας έξω από νυχτερινό κέντρο
Δεν έφταναν οι συμμορίες των διαρρηκτών που δρουν στη Μύκονο, άρχισαν να χτυπούν και οι τσαντάκηδες. Δυο ζευγάρια Ελλήνων και αλλοδαπών άρπαξαν τα ξημερώματα της Δευτέρας την τσάντα μιας 41χρονης που βγήκε από νυχτερινό κέντρο του «νησιού των ανέμων» και έγιναν λαγοί.

Ως το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, όμως, η κλοπή της τσάντας που είχε μέσα χρήματα και προσωπικά αντικείμενα της γυναίκας εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Οι δράστες, που ήταν ένας 22χρονος Έλληνας, μια 23χρονη Ελληνίδα, ένας 21χρονος Αλβανός και μια 21χρονη Ρουμάνα, συνελήφθησαν.

Κλείσιμο
Στο σπίτι όπου διέμεναν όλοι μαζί, βρέθηκαν τα κλοπιμαία τα οποία αποδόθηκαν στην 41χρονη και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Οι τέσσερις δράστες παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου με κατηγορίες για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών, ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες παρανομίες.

*** Στη Μύκονο, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος πέρασαν χειροπέδες και σε έναν 31χρονο Αλβανό, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω την στιγμή που προσπαθούσε να διαρρήξει ένα αυτοκίνητο. Όμως διαπιστώθηκε, δεν είχε τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα και κατηγορείται για κλοπή και παράνομη διαμονή στη χώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης