ΑΑΔΕ: Σε διαβούλευση το σχέδιο αξιολόγησης του προσωπικού της

ΑΑΔΕ: Σε διαβούλευση το σχέδιο αξιολόγησης του προσωπικού της

Η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου

ΑΑΔΕ: Σε διαβούλευση το σχέδιο αξιολόγησης του προσωπικού της
Το σχέδιο για την αξιολόγηση του προσωπικού της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έθεσε σε διαβούλευση ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής, ο οποίος με επιστολή του στους εργαζόμενους, τους καλεί να καταθέσουν την απόψεις τους και να συμμετέχουν στο διάλογο για όλα τα θέματα που αφορούν το νέο σύστημα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

H παρούσα διαβούλευση θα ολοκληρωθεί στις 6 Οκτωβρίου. Θα ακολουθήσει διάλογος με το προσωπικό της ΑΑΔΕ για όλα τα υπόλοιπα θέματα, που αφορούν στο νέο σύστημα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, στη βάση των σχεδίων, που ετοιμάζονται από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Αρχής.

Κλείσιμο
Στην ίδια διεύθυνση, έχει αναρτηθεί και μια σύντομη παρουσίαση των βασικών αρχών του σχεδίου Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού της ΑΑΔΕ.

Παράλληλα, με αφορμή την έναρξη της διαβούλευσης, ο Γιώργος Πιτσιλής και τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης, απέστειλαν επιστολή προς το σύνολο των εργαζομένων στην ΑΑΔΕ.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΑΑΔΕ όσοι επιθυμούν να καταθέσουν τις απόψεις τους , μπορούν να το κάνουν στο axiologisi@aade.gr.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης