Σπείρα διακινούσε ηρωίνη και χασίς στην Κάλυμνο

Σπείρα διακινούσε ηρωίνη και χασίς στην Κάλυμνο

Τουλάχιστον 23 συναλλαγές για ναρκωτικά έκανε με τοξικομανείς η σπείρα σε διάστημα τεσσάρων ημερών

Σπείρα διακινούσε ηρωίνη και χασίς στην Κάλυμνο
Τουλάχιστον 23 συναλλαγές για ναρκωτικά έκανε με τοξικομανείς μια σπείρα Ελλήνων που διακινούσαν ηρωίνη και χασίς στην Κάλυμνο, μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες, από την περασμένη Τετάρτη ως και το Σάββατο! Όλες καταγράφηκαν από τους αστυνομικούς του τμήματος του νησιού, που είχαν στοχοποιήσει τα μέλη της και τα παρακολουθούσαν διακριτικά.

Ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος φέρεται ένας 41χρονος, τις εντολές του οποίου ακολουθούσαν τα τρία «βαποράκια» του ηλικίας 34, 38 και 44 χρόνων. Μάλιστα, στο σπίτι του αρχηγού εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν μαζί του ένας δεύτερος 38χρονος μαζί με έναν 40χρονο, οι οποίοι είχαν πάει για να αγοράσουν δόσεις ναρκωτικών. 

Κλείσιμο
Τα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος συνελήφθησαν το ένα μετά το άλλο και στις κατοικίες τους κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, ηρωίνης και «φιξάκια» μιας ουσίας άγνωστης χημικής σύνθεσης, η οποία εστάλη για ανάλυση. Ακόμη, κατασχέθηκαν ένα μοτοποδήλατο, ένδεκα κινητά και 788 ευρώ. 

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κω άσκησε στους τέσσερις κατηγορουμένους δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών και στους δυο «πελάτες» τους για αγορά και κατοχή ναρκωτικών. Η προανάκριση συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί αν στην σπείρα των διακινητών υπήρχαν και άλλα άτομα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης