Πάτρα: Βρήκαν τους «αναρριχητές» διαρρήκτες

Πάτρα: Βρήκαν τους «αναρριχητές» διαρρήκτες

Είχαν κλέψει έξι διαμερίσματα του πρώτου ορόφου - Δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου

Πάτρα: Βρήκαν τους «αναρριχητές» διαρρήκτες
Γνωστοί στις αστυνομικές αρχές είναι πλέον οι διαρρήκτες με τις ακροβατικές ικανότητες που επί τρεις μήνες είχαν προκαλέσει πονοκεφάλους στους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων που βρίσκονται σε πρώτους ορόφους στην Πάτρα, καθώς σκαρφάλωναν στα μπαλκόνια τους!

Πρόκειται για δυο Έλληνες, έναν 24χρονο και έναν ανήλικο ηλικίας 17 χρόνων, οι οποίοι αναρριχούνταν με κίνδυνο της ζωής τους στις βεράντες, παραβίαζαν με αιχμηρά αντικείμενα τις μπαλκονόπορτες ή τα παράθυρα και έμπαιναν ανενόχλητοι στα σπίτια, από τα οποία άρπαζαν χρήματα και κοσμήματα. Ό,τι πολύτιμο έβρισκαν που δεν χωρούσε στις τσέπες τους, το άφηναν για να μπορούν να κατεβούν από τον ίδιο «δρόμο».

Κλείσιμο
Στο διάστημα της δράσης τους, που κράτησε από τον Φεβρουάριο ως και τον Απρίλιο, οι νεαροί μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους που αναζητείται είχαν διαρρήξει με την ίδια μέθοδο έξι διαμερίσματα, αλλά ερευνάται από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας αν έχουν «χτυπήσει» και άλλα. Οι δράστες δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακεκριμένες κλοπές υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης