Ξαναχτύπησαν στις Σέρρες οι διαρρήκτες των ΑΤΜ

Ξαναχτύπησαν στις Σέρρες οι διαρρήκτες των ΑΤΜ

Οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν το μηχάνημα που είναι τοποθετημένο στην πρόσοψη ενός καταστήματος και άρπαξαν από μέσα τις κασετίνες που περιείχαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό

Ξαναχτύπησαν στις Σέρρες οι διαρρήκτες των ΑΤΜ
Για τρίτη φορά μέσα σε 40 ημέρες, ένα ΑΤΜ σε περιοχή των Σερρών έγινε στόχος διάρρηξης, πιθανότατα από την ίδια σπείρα που κατάφερε και πάλι να διαφύγει. Η νέα κλοπή έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή Σκούταρι .

Οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν το μηχάνημα που είναι τοποθετημένο στην πρόσοψη ενός καταστήματος και άρπαξαν από μέσα τις κασετίνες που περιείχαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Κανείς δεν τους είδε να φεύγουν και οι έρευνες που διενεργεί η Ασφάλεια Σερρών για τον εντοπισμό τους γίνονται κυριολεκτικά στα τυφλά.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες ήταν οι πέντε κακοποιοί που  είχαν σπάσει τα ξημερώματα της 17ης Αυγούστου την τζαμαρία ενός σούπερ μάρκετ στις Σέρρες, είχαν δέσει με ιμάντες το ΑΤΜ που βρισκόταν μέσα και είχαν επιχειρήσει να το «ξηλώσουν» σύροντάς το με ένα κλεμμένο φορτηγάκι. Όμως, δεν τα κατάφεραν και τράπηκαν σε φυγή, ενώ εγκατέλειψαν το κλεμμένο φορτηγάκι σε κοντινή απόσταση.

Αλλά και τα ξημερώματα της 30ης Ιουλίου, άγνωστοι είχαν διαρρήξει με συσκευή οξυγόνου το ΑΤΜ που βρίσκεται εγκατεστημένο στο κοινοτικό κτίριο της Ασσήρου Σερρών και είχαν αρπάξει άγνωστο χρηματικό ποσό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης