Τρίκαλα: Αδελφοκτόνος για τα περιουσιακά - Τι ισχυρίζεται τώρα ο δράστης

Τρίκαλα: Αδελφοκτόνος για τα περιουσιακά - Τι ισχυρίζεται τώρα ο δράστης

Σύμφωνα με την εκδοχή του 66χρονου, ο αδελφός του εμφανίστηκε με δίκαννο και μαχαίρι, φοβήθηκε και πυροβόλησε στον αέρα για να τον τρομάξει, κάτι που δεν δικαιολογεί το πώς τον σκότωσαν οι σφαίρες

Τρίκαλα: Αδελφοκτόνος για τα περιουσιακά - Τι ισχυρίζεται τώρα ο δράστης
Οι διαφορές για τα περιουσιακά ήταν αυτές που όπλισαν το χέρι ενός 66χρονου συνταξιούχου αστυνομικού Τρίκαλα αφαιρώντας τη ζωή του ίδιου του του αδελφού, ενώ τραυμάτισε την 71χρονη νύφη του.     

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνήγορός του,  ο 66χρονος υποστήριξε πως δεν ήθελε να δολοφονήσει τον 69χρονο αδερφό του Β.Μ, αλλά να τον… τρομάξει και ότι πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

Κλείσιμο
Κατά την εκδοχή του ο 69χρονος αδελφός του εμφανίστηκε με δίκαννο και μαχαίρι, φοβήθηκε και πυροβόλησε στον αέρα για να τον τρομάξει. Ωστόσο αυτή εκδοχή δεν δικαιολογεί το γεγονός ότι οι σφαίρες «βρήκαν» και σκότωσαν τον αδερφό του και τραυμάτισαν την νύφη του.

Οι δυο άνδρες που διαμένουν στην Αθήνα και βρέθηκαν το ίδιο διάστημα στο χωριό τους, Μεγαλοχώρι Τρικάλων, τσακώθηκαν στην αυλή του πατρικού τους  σπιτιού στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες διαμένει η κατάκοιτη μητέρα τους.

Ο 69χρονος Β.Μ. πήγε στο πατρικό του μαζί με τη σύζυγό του για να ζητήσει το λόγο από τον 66χρονο αδερφός του, ο οποίος του είχε στείλει εξώδικο.

Είχαν χρόνια προβλήματα τα δύο αδέλφια

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, ο θύτης μαζί με τη γυναίκα του συντηρούσαν την κατάκοιτη μητέρα τους, ενώ ο πατέρας που είχε πεθάνει πριν λίγα χρόνια είχε κάνει τη διαθήκη του, αλλά σύμφωνα με τη σύζυγό του θύτη, ο Β.Μ διεκδικούσε πατρική περιουσία, χωρίς να έχει δικαίωμα.

Ο πατέρας τους είχε αφήσει δωρεά στο δήμο Τρικκαίων μία αποθήκη.

Ο θύτης έλεγε συχνά σε γνωστούς και συγχωριανούς, ακόμη και στον πρόεδρο του χωριού, ότι θα φτάσει να κάνει φόνο για τα χρόνια προβλήματα με τον αδερφό του, μέχρι που τελικά το έπραξε.

Μαρτυρίες αναφέρουν επίσης ότι ο δράστης πυροβολούσε πολλές φορές στον αέρα για εκφοβισμό γενικά και μάλιστα είχε προμηθευτεί μεγάλες κλειδαριές ασφαλείας. 

Οι αστυνομικοί εκτός από το δίκαννο, κατέσχεσαν και ένα αεροβόλο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης