Τεράστια χασισόδεντρα και μαχαίρια μάχης στην Φθιώτιδα

Τεράστια χασισόδεντρα και μαχαίρια μάχης στην Φθιώτιδα

Μόλις ο δράστης πήγε να ποτίσει τα δέκα δενδρύλλια κάνναβης ύψους τριών μέτρων, τον συνέλαβαν και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν άλλα δύο δενδρύλλια ύψους 3,50 και τεσσάρων μέτρων! 

Τεράστια χασισόδεντρα και μαχαίρια μάχης στην Φθιώτιδα
Ακόμη και τα τέσσερα μέτρα σε ύψος έφταναν τα χασισόδεντρα που καλλιεργούσε μέσα στον περιφραγμένο ελαιώνα του στο Λογγό Φθιώτιδας ένας 34χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Λαμίας που είχαν εντοπίσει τη φυτεία και την είχαν θέσει υπό διακριτική επιτήρηση!

Μόλις ο δράστης πήγε να ποτίσει τα δέκα δενδρύλλια κάνναβης ύψους τριών μέτρων, τον συνέλαβαν και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν άλλα δύο δενδρύλλια ύψους 3,50 και τεσσάρων μέτρων! Ακόμη, κατασχέθηκαν και δυο μαχαίρια μάχης που είχε στην κατοχή του ο δράστης, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, του ασκήθηκε δίωξη γιακαλλιέργεια ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Κλείσιμο
*** Στο σπίτι μιας 59χρονης στην περιοχή Πολιτικά Ευβοίας έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Χαλκίδας και βρήκαν στην αυλή του μια φυτεία από 13 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,70 μέτρου. Η γυναίκα, που είχε στην κατοχή της και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,5 γραμμαρίων, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης