Τρεις νεαροί διέρρηξαν δημοτικό σχολείο στην Πάτρα

Τρεις νεαροί διέρρηξαν δημοτικό σχολείο στην Πάτρα

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σχολικό κτίριο, συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω έναν 23χρονο, ενώ οι δυο συνεργοί του κατάφεραν να διαφύγουν. 

Τρεις νεαροί διέρρηξαν δημοτικό σχολείο στην Πάτρα
Εκμεταλλεύτηκαν τις καλοκαιρινές διακοπές για να διαρρήξουν ένα Δημοτικό σχολείο στην Πάτρα και να κλέψουν ό,τι πολύτιμο θα έβρισκαν, τρεις νεαροί Έλληνες. Όμως, τους πήραν είδηση οι περίοικοι και κάλεσαν την Άμεση Δράση που κινητοποιήθηκε άμεσα.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σχολικό κτίριο, συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω έναν 23χρονο, ενώ οι δυο συνεργοί του κατάφεραν να διαφύγουν. Τα στοιχεία του ενός, που είναι 22 χρόνων, έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται όπως και ο τρίτος της παρέας που είναι ακόμη άγνωστος.

Κλείσιμο
Σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και με αυτήν οδηγήθηκε ο δράστης στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Την ίδια τύχη και ανάλογη κατάληξη στο ίδιο εισαγγελικό γραφείο είχαν και δύο Έλληνες ηλικίας 36 και 48 χρόνων, οι οποίοι διέρρηξαν μια καφετέρια στην Πάτρα άρπαξαν 50 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Στην έξοδο, όμως, βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με αστυνομικούς της Ασφαλείας και συνελήφθησαν. 

Αλλά και στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ασφάλειας δύο Έλληνες ηλικίας 52 και 46 χρόνων που εντοπίστηκαν να έχουν διαρρήξει ένα σπίτι, χωρίς όμως να προλάβουν να κλέψουν κάτι. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο, ένα ζευγάρι γάντια και ένας μάλλινος σκούφος και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης