Έβρος: Δεν είχε δίπλωμα ο ανήλικος που έκλεψε μηχανάκι

Έβρος: Δεν είχε δίπλωμα ο ανήλικος που έκλεψε μηχανάκι

Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο, το μηχανάκι είχε κλαπεί στις 31 Μαρτίου από την Αλεξανδρούπολη κι έτσι κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του

Έβρος: Δεν είχε δίπλωμα ο ανήλικος που έκλεψε μηχανάκι
Μόλις είδαν ένα 15χρονο αγόρι να οδηγεί μοτοποδήλατο σε ένα χωριό του Έβρου, το σταμάτησαν για να του κάνουν έλεγχο οι αστυνομικοί του τμήματος Φερών. Το ότι ο μικρός δεν διέθετε άδειας ικανότητας οδήγησης, ήταν το μικρότερο παράπτωμά του, καθώς το δίκυκλο αποδείχθηκε κλεμμένο!

Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο, το μηχανάκι είχε κλαπεί στις 31 Μαρτίου από την Αλεξανδρούπολη κι έτσι κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Σε βάρος του  15χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ κατηγορούνται και οι γονείς του για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

Κλείσιμο
*** Δυο σπίτια στο Ναύπλιο είχε διαρρήξει τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης ένας 25χρονος Έλληνας, ο οποίος ταυτοποιήθηκε από την Ασφάλεια αλλά δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης