Βόλος: Αυτή τη φορά ο φυγόποινος δεν αντιστάθηκε

Βόλος: Αυτή τη φορά ο φυγόποινος δεν αντιστάθηκε

Οι αστυνομικοί πέρασαν ανενόχλητοι χειροπέδες στον 33χρονο Αλβανό, όταν διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις - Του είχαν επιβληθεί ποινές για κλοπή, απείθεια και αντίσταση 

Βόλος: Αυτή τη φορά ο φυγόποινος δεν αντιστάθηκε
Μπορεί να είχε αποφύγει να εμφανιστεί για να εκτίσει τις ποινές που του είχαν επιβληθεί για κλοπή, απείθεια και αντίσταση, αλλά αυτή τη φορά ο αλλοδαπός φυγόποινος δεν έκανε το… «νταή» στους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που του έκαναν έλεγχο στο Βόλο!

Οι αστυνομικοί πέρασαν ανενόχλητοι χειροπέδες στον 33χρονο Αλβανό, όταν διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών και μία του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου και αμέσως μετά πήρε τον δρόμο για τις φυλακές.

Κλείσιμο
*** Την ίδια τύχη είχε μια 30χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για ναρκωτικά, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών. 

*** Στις φυλακές οδηγήθηκε και ένας 53χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στη Λάρισα, επειδή σε βάρος του εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Αθηνών για υπεξαίρεση και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για απάτη, με ποινή φυλάκισης δύο ετών και έξι μηνών.

*** Αντίθετα, αφέθηκε ελεύθερος ένας 50χρονος Έλληνας που συνελήφθη στην Αμαλιάδα από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας, καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας για σωματικές βλάβες, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης