Λαθραία τσιγάρα και αλκοολούχα ποτά στον Προμαχώνα

Λαθραία τσιγάρα και αλκοολούχα ποτά στον Προμαχώνα

49χρονος Βούλγαρος στο όχημα που οδηγούσε,είχε έξι φιάλες και τέσσερα δοχεία που περιείχαν συνολικά 14,2 λίτρα αλκοολούχων ποτών τα οποία δεν είχε δηλώσει στο Τελωνείο

Λαθραία τσιγάρα και αλκοολούχα ποτά στον Προμαχώνα
Νέες συλλήψεις αλλοδαπών που εισήγαν παράνομα στη χώρα λαθραία τσιγάρα και οινοπνευματώδη ποτά από την Βουλγαρία, κατέγραψε το... «κοντέρ» των αστυνομικών της Ασφάλειας Σερρών και του τοπικού Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης που κάνουν ελέγχους στον Προμαχώνα.

Το βράδυ του Σαββάτου συνελήφθη ένας 38χρονος Μολδαβός μετά από έλεγχο στο αυτοκίνητό του, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε εισάγει λαθραία στη χώρα 30 πακέτα καπνού και δέκα πακέτα τσιγάρων, χωρίς να καταβάλλει τους νόμιμους φόρους και δασμούς. Τα λαθραία εμπορεύματα κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα του αλλοδαπού, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκε και μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης taser. 

Κλείσιμο
Λίγο νωρίτερα, είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 49χρονος Βούλγαρος μετά από έρευνα στο όχημα που οδηγούσε, όπου βρέθηκαν έξι φιάλες και τέσσερα δοχεία που περιείχαν συνολικά 14,2 λίτρα αλκοολούχων ποτών τα οποία δεν είχε δηλώσει στο Τελωνείο. Και αυτά κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα του αλλοδαπού και παραδόθηκαν στην τελωνειακή υπηρεσία για να υπολογιστούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης