Λουτράκι: Κακοποιοί χτύπησαν και λήστεψαν μητέρα και γιο

Λουτράκι: Κακοποιοί χτύπησαν και λήστεψαν μητέρα και γιο

Είχαν στήσει ενέδρα στην ηλικιωμένη ενώ επέστρεφε σπίτι της και της άρπαξαν μια τσάντα με ένα σημαντικό χρηματικό ποσό

Λουτράκι: Κακοποιοί χτύπησαν και λήστεψαν μητέρα και γιο
Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλη την περιοχή της Κορινθίας για τον εντοπισμό δυο άγνωστων κακοποιών, οι οποίοι έστησαν ενέδρα σε μια ηλικιωμένη ενώ επέστρεφε στο σπίτι της στο Λουτράκι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης και άσκησαν βία τόσο στην ίδια όσο και στον γιο της για να τους ληστέψουν.

Οι δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν πού κατοικεί η 78χρονη γυναίκα και ότι θα είχε μαζί της ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και καραδοκούσαν περιμένοντάς την. Μόλις εμφανίστηκε μαζί με τον 55χρονο γιο τους, όρμησαν εναντίον τους και άρχισαν να τους χτυπούν.  Τα θύματα πανικοβλήθηκαν και δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την τσάντα που κρατούσε η ηλικιωμένη και είχε μέσα τα χρήματα, το κινητό της και διάφορα προσωπικά τους αντικείμενα.

Κλείσιμο
Οι κακοποιοί την άρπαξαν και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Μητέρα και γιος ειδοποίησαν το αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου, άνδρες του οποίου άρχισαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή και διενεργούν προανάκριση για να εντοπίσουν τους άγνωστους δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης